Odoo image and text block

Inschrijvingen

Vanaf het moment waarop studenten zich inschrijven worden ze een onderdeel van de onderwijsinstelling. Het is dus een voordeel wanneer de onderwijsorganisatie hier zo snel mogelijk kan op inspelen.

Door het registratieproces transparent te maken krijgen de (kandidaat)studenten en hun ouders een beter beeld van wat er van hen verwacht wordt en zullen ze minder aarzelen de organisatie te contacteren wanneer ze vragen hebben.


  • Pas de formulieren aan

De registratieformulieren kunnen aangepast worden aan de wensen van de onderwijsinstelling. Elk formulier maakt een uniek studentennnummer aan wat de opvolging van het registratieproces eenvoudiger maakt.

  • Versnelde toegang tot het platform

Studenten die zich in het registratieproces bevinden kunnen inloggen in de applicatie en de status van hun registratie opvolgen. Dankzij het portaal, waarvoor ze een persoonlijke login ontvangen, kunnen studenten foto's, documenten of verdere informatie toevoegen aan hun inschrijving of studentendossier.

  • Samenwerken op hetzelfde formulier

De verschillende formulieren binnen het registratieproces kunnen gelijktijdig ingevuld worden door de student zelf, personeel van de onderwijsinstelling of anderen die een handje toesteken bij het opstart van het schooljaar. Dit maakt het inschrijvingsproces nog rijker en gemakkelijker op te volgen voor iedereen.

Beopen Event Management
Beopen Event Management