Odoo v11 Tour

05-06-2018 18:00 t/m 05-06-2018 21:00 (Europe/Brussels)

Gent, België

5 jun. 2018 18:00:00
Gratis

Odoo komt naar Gent


Met trots presenteert Odoo haar nieuwste versie en viert dit door naar een stad dichtbij jou te komen!

Ontmoet onze business advisors en software experts en ontdek de nieuwste versie van dichtbij in Gent!

Kom samen met bedrijfsleiders, team leaders, IT professionals en diensten providers om meer te weten over Odoo als business management oplossing en ontdek alle details van onze nieuwste softwareversie. Niet alleen presentaties maar ook demos, networking en cocktails staan op de planning van dit event. Leer hoe Odoo uw bedrijf kan helpen groeien door middel van onze volledig geïntegreerde bedrijfsapplicaties die voldoen aan elke business behoefte.

Odoo tekst en afbeelding blok

Business Case

 • Wie zijn DigitalDot & BeOpen?

 • Waarom Odoo?

 • Demo

  • Onderhoudscontracten Machines

  • Helpdesk / Tickets

  • Ink Tracering via FEFO systeem

  • Webshop


Sprekers

 • Anastasia Guseva (Odoo)

 • Thomas Hermans (Odoo)

 • Gunther Clauwaert (BeOpen)

 • Nico Desmedt (DigitalDot)

 • TBD (TBD)

Odoo tekst en afbeelding blok
Odoo afbeelding en tekstblok

Timing

 • 18:00 - 18:30 : Welkom - coffee break

 • 18:30 - 19:30 : Presentatie Odoo 11

 • 19:30 - 19:45 : DigitalDot

 • 19:45 - 20:00 : (TBD)

 • 20:00 - 21:00 : Networking

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Productie (MRP)

Ervaar nieuwe kenmerken, visuele indicatoren, geregistreerde aantekeningen en meldingen om fouten of vergissingen te vermijden. Ons R&D team heeft de Productie module integraal verbeterd om de meerwaarde van het gebruik te maximaliseren en uw gebruikerservaring te verbeteren door het beheren van uw werkcentra, uitrusting en efficiëntie makkelijker dan ooit te maken 

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Online Afspraken

(Nieuwe module) Laat je klanten toe om zelf afspraken in te boeken via hun mobiele telefoon of computer rekening houdend met real-time informatie van uw werknemers. Odoo synchroniseert deze kalender met klanten schema’s die op hun beurt gesynchroniseerd zijn met Google, Apple of Microsoft kalenders.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Project Management

Conceptualiseer uw project omvang met een easy-to-read overzicht. Organiseer, plan en analyseer de prestaties van projecten binnen één platform en krijg een overzicht van alle fases van dit project van klanten contract tot de laatste facturatie. Odoo’s geïntegreerde en real-time project management module zorgt ervoor dat uw team efficiënt werkt en alles op tijd succesvol tot een einde brengt

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Marketing Automatisering

(Nieuwe module) De helemaal nieuwe marketing automatisering biedt je de mogelijkheid om makkelijk en snel een verzameling van activiteiten uit de voeren, waaronder marketing emails, klanten follow-ups, lead genererende campagnes maar ook custom server activiteiten! Deze module beperkt zich niet tot enkel marketing maar alle bedrijfs workflows die uw team toelaten tijd te besparen en manuele data management en campagne triggers te vermijden.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Studio

Het is nog nooit zo makkelijk geweest om uw eigen visie door te voeren. Odoo Studio geeft je de kans om zelf uw modules, menu’s en rapporten aan te passen met een paar kliks. Dit allemaal zonder ook maar één coderegel te schrijven!

Odoo - Voorbeeld 1 voor drie kolommen

Verkoop CRM

Vanuit één centraal punt, het dashboard, kan u alle leads, contacten en voorspellingen onderhouden in de Verkoop module. Leid je prospecten door de gehele pipeline en converteer ze snel tot klant!

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

Voorraad

Een duidelijk overzicht van uw voorraad verkrijgen moet niet altijd moeilijk zijn. Odoo 11 introduceert een nieuwe en verbeterde versie van de voorraad module en magazijnbeheer met meer flexibiliteit en nieuwe kenmerken, menu’s en verbeterde rapporten. Beheer uw voorraad transfers, stock regels, rapporten en zelfs meerdere magazijnen via één en dezelfde interface.

Odoo - Voorbeeld 2 voor drie kolommen

eCommerce

Hoe kan een bezoeker een klant worden? Odoo’s eCommerce module helpt je hierbij verder door verbeteringen aan onder andere het checkout -en betalingsproces en de mogelijkheid om je voorraad automatisch te beheren. Deze module biedt je de kans om een volledig geïntegreerde productpagina te ontwikkelen die klanten overtuigd en als volgt je verkopen zal boosten!

Waar

Visualiseer in Google Maps
GENT MARRIOTT HOTEL
Korenlei 10
    9000 Gent
    België
+32 9 233 93 93

Wanneer

Van 05-06-2018 18:00
Tot 05-06-2018 21:00

Organisator

Odoo SA
+32 2 290 34 90
bzu@odoo.com

Sociale stream

Neem deel op Twitter

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan het het gesprek.

Gebruik dit label: #Odoov11Tour