Odoo image and text block

Evenementen

Een grote organisatie of onderwijsinstelling biedt de mogelijkheid om evenementen te organiseren.

Met zoveel nadruk op de voordelen van networking in de huidige bedrijfswereld is het organiseren van evenementen een van de beste manieren om connecties op te bouwen en te onderhouden in een competitieve omgeving.

Evenementen en seminaries kunnen ook bijdragen tot de algemene vorming of het uitbouwen van een netwerk voor de leraren en studenten.


  • Het beste event management systeem

Evenementen kunnen door de school zelf georganiseerd worden of door externe evenement sponsoren. Het hoofddoel van een evenement is om het aanwezige publiek in contact te brengen met iets nieuws en om nieuwe idee├źn te laten groeien.

  • Beheer geregistreerde bezoekers

De registraties kunnen beheerd en aangepast worden in het speciaal daartoe bestemde registraties tabblad. De beheerder van het evenement kan nieuwe registraties aanmaken, importeren en de gemaakte wijzigingen zijn onmiddellijk zichtbaar in het evenementen dashboard.

  • Ondersteunt standaard informatievelden

Het aanmaken van een evenement gebeurt op basis van het invullen van enkele gegevens in een overzichtelijk formulier. De locatie kan op dezelfde manier ingesteld worden en wordt dan weergegeven op een kaart. Zelfs het linken aan een bepaald twitter account bestaat tot de mogelijkheden.

  • Kies zelf het aantal deelnemers

Een ander belangrijk veld is het instellen van het minimum en maximum aantal te reserveren of gereserveerde plaatsen is. Wanneer deze aantallen ingesteld zijn kan het evenement en de inschrijving ervan geopend worden op de website.

  • Rol van administrator

De administrator kan tevens een verantwoordelijke gebruiker instellen voor het evenement. Verschillende types van evenementen worden standaard ondersteund door de event manager. Bijvoorbeeld: seminarie, tentoonstelling, conference, opleiding, lezing, ... Onderwijsinstellingen kunnen zelf ook nog nieuwe types toevoegen aan de lijst.

Beopen Event Management
Beopen Event Management