Odoo image and text block

Opdrachten

Kennis is vergankelijk en vereist een constante inspanning vanuit de mens om deze beter te kunnen begrijpen en dieper te kunnen nesten.

Opdachten in onderwijsinstellingen dienen dan ook als hulpmiddel om deze kennis beter te vergaren en op gezette tijdstippen te controleren


  • Geautomatiseerd systeem met feedback mogelijkheid

Dankzij een geautomatiseerd systeem kunnen taken geupload, nagekeken en herwerkt worden om zo de evaluatie aanpak te verbeteren. Opdrachten in Beopen Onderwijs steunt op de bovenvermeldde filosofie en creƫert de juiste wisselwerking tussen leraren en studenten om regelmatig opdrachten uit te delen, na te kijken en de nodige feedback te leveren.

  • Alle standaard velden zijn aanwezig

De standaard gegevens die ondersteund worden zijn: opleiding, onderwerp, onderdeel, leraar, type en reviewer. De opdracht kan toegewezen worden aan een andere revieuwer om het proces zo rijker te maken. Elke opdracht bevat de basis informatie die 3 velden bevat: de startdatum, de einddatum en de punten die kunnen verdiend worden.

  • Eenvoudig aanmaken van opdrachten

Leraren kunnen taken aanmaken of importeren indien nodig. Een opdracht bestaat uit verschillende velden en kan ingegeven worden in de database aan de hand van een overzichtelijk formulier. Het aanmaken van een opdracht duurt minder dan 2 minuten en bestaat vooral uit het uitschrijven van de opdracht.

  • Toewijzing aan een klas, groep of individuele studenten

Opdrachten kunnen toegewezen worden aan een hele groep studenten of enkele specifieke studenten. Het tabblad met indieningen toont de laatste indieningen die gebeurden of aangemaakt werden door studenten. Het proces verloopt dus tussen de student en de leraar en maakt het leren daardoor nog transparanter en gestructureerder.

  • Automatisch weergegeven ter opvolging

Wanneer een opdracht aangemaakt werd en toegewezen is aan een student wordt deze opdracht meteen weergegeven in zijn of haar dashboard. De student kan van daaruit aan de opdracht werken en heeft dus geen excuus meer om de afgesproken deadline niet te halen.

De opdrachtenmodule zorgt ervoor dat een student een opdracht slechts 1 keer kan indienen. De student kan de opdracht ook verwerken en meteen doorsturen aan de toegewezen reviewer of leraar. Na de evaluatie kan de student de feedback bekijken en indien nodig de taak nog herwerken of lessen trekken voor een volgende opdracht.

Beopen Onderwijs behandelt de pijnpunten van het werken opdrachten voor zowel de leraar als de studenten dankzij de opdrachten module.

Beopen Education Assignment
Beopen Education Assignment